Professional

Axilium weet dat jij als professional persoonlijke ontplooiingskansen doorslaggevend zijn voor het aantrekken van bekwame ingenieurs.  Axilium stimuleert het ‘leren en ontwikkelen’ van haar talenten op veel vlakken.  Ook freelance ingenieurs zijn welkom bij Axilium.

In samenwerking met onze klanten ga je aan de slag en vanaf dat moment zal je groeien naar het niveau dat je al dan niet ambieert.  Je zal de nodige ondersteuning krijgen van ervaren collega’s en samen stippelen we jouw traject uit om je doelstellingen te behalen.  Je leert via netwerking events, congressen en lunchbijeenkomsten.  Je kan optreden als meter/peter in ons graduate program en leert zo gaande weg het coachen van een team.
We geven je training waar nodig en stippelen samen jouw persoonlijk ontwikkelingsplan uit.

Als professional bij Axilium zal je, ongeacht jouw expertisedomein kunnen werken aan projecten waar je deze kansen krijgt.  Samen met je collega’s ga je aan de slag om de klant te ondersteunen en bij te staan met jouw kennis.  We verwachten van onze medewerkers dat ze een meerwaarde willen creëren voor hun opdrachtgever.   Dat ze onze Axilium ambassadeurs zijn.

Wil je deel uitmaken van ons Axilium team  dan verwachten we leiderschap, betrokkenheid en een erkende expertise.   We verwachten van jouw dat je initiatief neemt en de waarden van Axilium uitdraagt bij onze klanten.
Innovatie, professionaliteit, transparantie, eerlijkheid en open communicatie zijn enkele waarden die je niet mag ontbreken.

Vanuit Axilium kan je ook rekenen als professional op een professioneel kader.

Bij Axilium connecteren we engineering met mensen en hier kan jij deel van uitmaken!

Raadpleeg alle vacature en/projecten van Axilium.

Geen passende  aanbieding gevonden?  Stuur ons dan spontaan jouw sollicitatie.