Over Axilium

Axilium is een technisch consultancy bureau dat belang hecht aan innovatie, duurzaamheid en kwaliteit.

Veel organisaties zijn op zoek naar een partner en maken gebruik van verschillende partijen in de markt waarbij de totale kostprijs op jaarbasis kan oplopen en de diensten niet op elkaar zijn afgestemd.  Hierdoor kan er een verlies ontstaan van productiviteit en verlies van rendement.

Auxilium stelt zich op als partner die een langdurige samenwerking wenst aan te gaan met haar klanten.   We staan onze klanten bij voor langdurige- maar ook kortdurende projecten.

Ons werk resulteert in projectbehandeling waar we continuïteit geven binnen industrie, automatisatie en duurzame infra- & bouwprojecten.

Met de kennis van onze ingenieurs kan Axilium haar klanten de juiste expertise bieden voor elk vraagstuk dat op tafel ligt. We laten ons bijstaan door partners zodat complexe vragen of dossiers steeds op een professionele en ervaren manier opgelost kunnen worden.  Hierdoor vormt zich binnen Axilium een multidisciplinair team.

Axilium streeft zowel met u als klant als van onze partner naar lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen die professionaliteit, transparante communicatie, eerlijkheid  en kwaliteit hoog in het vaandel dragen.
Alleen zo kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van het neer te zetten resultaat.

Axilium is ontstaan net omdat we het verschil willen maken.  Dit zowel voor klant als onze interne talenten! Hun expertise, ervaring en betrokkenheid is cruciaal voor het totale eindresultaat.
We wensen ingenieurs aan te trekken, zich te laten ontplooien, te stimuleren en hechten veel belang aan het behouden van onze Axilium talenten wat ons nauw aan het hart ligt.

Vanuit onze HR unit kunnen we onze klanten bijstaan met HR advies in de ruimste zin van het woord.